Hitta kunder online - helt gratis

Är du en fysioterapeut, kiropraktor eller naprapat som vill hitta kunder online?

1Registrera din klinik enkelt på några minuter

Vi hjälper dig att komma igång med din närvaro online. Registrera dig på några få minuter och få din profil publicerad på allsa.se helt gratis.

2Uppdatera informationen på din kliniksida

Håll din kliniksida uppdaterad och gör det lätt för kunder att hitta till just din klinik. Ange dina öppettider, behandlingar, priser och mycket mer.

3Nu är du redo för att ta emot bokningar online

När din klinik är verifierad och uppdaterad är du redo för att få kunder online. Genom vårt bokningsystem får du reda på när kunder vill boka en tid hos din klinik.

Skapa din kliniksida

0 kr / månaden

Få bokningar online
Verifierad ikon
Hantera din kliniksida
Fri support
Registrera din klinik

Helt kostnadsfritt

Kom igång med din marknadsföring - Vi hjälper dig att få kunder

Det kan vara svårt att komma igång med sin marknadsföring. Det är därför vi finns, vi hjälper dig som är fysioterapeut, sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor att komma igång med din digitala närvaro och bli synlig för tusentals kunder. Genom att skapa en kliniksida på allsa.se blir du synlig för potentiella kunder som söker efter behandlingar inom just din verksamhet.

Justus,

“Det tog mig 10 minuter att skapa min kliniksida, sedan var jag redo för att nå ut till kunder och börja ta emot bokningar online. Allsa hjälper mig att optimera mitt arbetsschema och med appen minimeras det administrativa arbetet med bokningar. Digital marknadsföring av min klinik har aldrig varit enklare!“

Justus,

Idrottsmedicinsk specialist

Return to Play AB

Vill du hellre kontakta oss för att komma igång?

Vi sätter upp din kliniksida

Kontakta oss på info@allsa.se och vi hjälper dig med uppsättningen av din profil helt gratis. Du får tillgång till ditt konto efter uppsättningen för att hantera dina bokningar.

Finns din klinik redan på allsa.se?

Ingen fara, du kan ta kontrollen över din kliniksida med en enkel registrering.

Skapa ett konto - helt gratis

Kom igång idag och få bokningar - helt gratis!