Naprapat Stockholm

Sök hos oss för att jämföra naprapater i Stockholm och hitta bra kliniker nära dig.

Naprapati i Stockholm

I Stockholm finns naprapater med olika kompetensområden och grad av erfarenhet. Gemensamt för alla naprapater är att de har en skyddad titel, vilket innebär att deras kunnande är säkerställt genom teoretisk och praktisk utbildning. Endast de som har slutfört naprapatutbildning har rätt att kalla sig naprapater. I Stockholm finns naprapathögskolan, vilket är Nordens största högskola inom manuell medicin. Många kliniker har både naprapater och kiropraktorer som arbetar tillsammans, medan andra enbart har naprapater. En naprapat i Stockholm kan arbeta privat eller landstingsbundet, beroende på klinikens avtal och samarbeten. Utbudet på kliniker är stort och sträcker sig över hela staden, även utanför till tät- och förorter.

  • Naprapat på Södermalm: I Stockholms innerstads södra del ligger Södermalm, som består av Gamla stan, Hammarby Sjöstad, Långholmen, Reimersholme, Riddarholmen och Södermalm. Här hittar du några av Stockholms mest centralt belägna naprapater.
  • Naprapat på Kungsholmen: Kungsholmen ligger i Stockholms innerstad, norr om Södermalm, och består av Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Kungsholmen och Essingeöarna. Klinikerna är utspridda över hela stadsdelsområdet och består både av specialister och allmänmottagningar.
  • Naprapat i Sollentuna: Naprapater i Stockholms län finns såklart att hitta på fler platser än just i innerstaden. Sollentuna, norr om Stockholm, har naprapatkliniker för dig som vill må bättre i kroppen utan att behöva åka långt.
  • Naprapat i Sundbyberg: Till väster om Solna ligger Sundbybergs kommun. Här finns hälso- och naprapatkliniker som stärker både kropp och själ.
  • Naprapat i Södertälje: Södertälje kantas av privata och landstingsbundna kliniker med lång erfarenhet. För dig som inte vill åka in ända till Stockholm för ett besök räcker det med att stanna kvar i Södertälje och boka ett besök där, snabbt och enkelt.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Olika typer av behandlingar

När du besöker en naprapat i Stockholm kommer du med all sannolikhet att få uppleva fler naprapatimetoder än bara en. Det vanligaste är att flera metoder kombineras till en och samma rehabiliteringsprocess. Förekommande tillvägagångssätt för att kroppen ska må bättre är att justera, mobilisera och manipulera muskler och leder kombinerat med att massera, stretcha, utföra triggerpunktsbehandling och andra manuella terapiformer. Naprapati behandlar såväl akuta som kroniska smärtor och efter en avslutad behandling kan du få hjälp med kosthållning och övningar för ett fortsatt välmående. En del naprapater i Stockholm har en specialistinriktning, exempelvis för utvalda kroppsdelar och leder, medan många andra är har en generell inriktning och således tar emot de flesta patienter. När du använder vår söktjänst för att få en överblick över naprapater i Stockholm framgår den informationen du behöver och du kan enkelt jämföra olika kliniker med varandra.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

Välj klinik med omsorg

En behandlingsplan hos en naprapat innefattar vanligtvis mer än ett besök. Därför är det viktigt att du hittar en naprapat i Stockholm som du känner förtroende för och som ger dig den behandling som du vill ha och behöver. Det kan vara svårt att avgöra genom ett telefonsamtal om det känns bra eller inte. Av den anledningen rekommenderar vi att du besöker kliniken och känner efter. Hos oss kan du jämföra mellan kliniker nära dig eller runtomkring Stockholm för att få en tydligare bild av vilka alternativ som finns. Vi finns för att du ska hitta en klinik som passar dig och som låter dig börja din rehabiliteringsprocess mot ett bättre liv så snart som möjligt. Besök klinikernas hemsidor för att få en överblick över deras kunskaper och tjänster innan du beslutar dig för en som känns bra. Är du osäker på vilken typ av behandling du behöver eller om naprapat är rätt behandlare för dig? Det är bättre att ta kontakt och fråga om du är osäker, än att inte göra det. En naprapat i Stockholm kan hjälpa dig med en stor vidd av besvär och om det mot förmodan skulle finnas en behandlare som är mer passande för just dig så rekommenderar naprapaten vart du ska vända dig

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Använd vår söktjänst för snabb kontakt

Nyfiken på ett besök hos en naprapat i Stockholm? Vi hjälper dig på vägen för att du ska få en behandlingsplan så snart som möjligt. När du använder vår söktjänst listas kliniker nära dig tillsammans med kontaktuppgifter och annan användbar information som låter dig jämföra dem med varandra. Istället för att du ska behöva chansa på vilken klinik som passar dig får du en tydlig överblick över kliniker på bara några knapptryck. Bland annat jämför vi klinikernas ungefärliga pris för ett besök; ett fördelaktigt kriterium för dig som är nyfiken på var prisspannet befinner sig. Hos vissa naprapater i Stockholm är frikort giltigt, vilket innebär att ett besök kostar 200 kr. Andra kliniker, exempelvis icke-landstingsbundna, tar inte emot frikort. I det fallet sträcker sig besökskostnaden mellan 600–800 kr.