Naprapat Malmö

En naprapat i Malmö hjälper dig att bli av med skador och stelhet. Jämför kliniker direkt här hos oss.

När ska man besöka en naprapat i Malmö?

Idag finns det mycket som kan ligga till grund för skador och stelhet. Det kan handla om intensiv träning, en ergonomiskt missgynnsam arbetsplats med skrivbordsarbete eller monotona rörelser, stress, olyckor och mer därtill. Ryggskott, ischias, nackspärr och andra oangenäma besvär kan uppstå när man minst anar det. Ibland stannar inte smärtan i det utsatta området, utan vandrar vidare till andra delar av kroppen på grund av spänningar eller belastning. I många fall räcker inte enbart massage för att eliminera problem som förhindrar kroppens rörelseförmåga. När du besöker en naprapat i Malmö får du hjälp med besvär som dessa genom en skräddarsydd behandlingsplan. Naprapatens omfattade kunskaper gör att du kan känna dig i trygga händer under hela rehabiliteringsprocessen. Använd vår söktjänst för att jämföra kliniker nära dig.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Vad går naprapati ut på?

Naprapati är en manuell behandlingsmetod, med andra ord en behandling som utförs med händerna. Naprapati är en del av svensk hälso- och sjukvård och yrket i sig är en skyddad titel. För att få kalla sig naprapat behöver man ha utfört minst 5 år på naprapathögskola. När du besöker en naprapat i Malmö kan du få hjälp med en rad olika besvär, allt från smärtor och stelhet i muskler och leder till olika typer av nervskador. Naprapatens uppgift är inte enbart att upptäcka var det gör ont och behandla det, utan att undersöka det underliggande problemet och vad besvären faktiskt beror på. Det handlar således inte bara om att eliminera skadan, utan också att se till att den inte kommer tillbaka. Din naprapat i Malmö ser till att ge dig den behandling som lämpar sig bäst för just dina besvär genom en skräddarsydd behandlingsplan. Naprapaten har ett brett kunskapsområde och är tränad i flera olika undersöknings- och behandlingsmetoder. Bland annat genomförs manipulation av leder och muskler för att återställa rörelseförmågan i det skadade eller stela området. En annan behandlingsmetod är att mobilisera muskler, leder eller nerver. Den gedigna utbildningen som en naprapat genomför utrustar honom eller henne med goda kunskaper och bred kompetens. Med andra ord kan du lita på att din naprapat i Malmö har full koll på vad som behöver göras innan, under och efter en behandling. För att hitta en naprapat i Malmö kan du använda vår söktjänst. Vi jämför kliniker med varandra för att du ska få en överblick över vilka kliniker som finns närmast dig och vad de erbjuder dig som patient. Vårt syfte är att förenkla processen att påbörja en rehabilitering genom att lista de naprapater i Malmö som kan tänkas passa dig.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

Att välja naprapat i Malmö

I Malmö hittar du naprapatkliniker utspridda från norr till söder. Du hittar många kliniker i centrum, men även utanför stadskärnan, exempelvis för dig som vill hitta en naprapat i Limhamn, Oxie eller andra områden runtom Malmö. Förutom att välja en klinik som ligger nära dig finns det andra aspekter som kan vara bra att ha i åtanke när du ska välja din naprapat i Malmö. Vissa kliniker har en specifik specialisering eller spetskompetens, exempelvis nervsjukdomar. Andra kliniker tar emot en större bredd besvär. Om du är osäker på huruvida din skada kan eller bör behandlas av en naprapat är det bättre att rådfråga eller boka in ett besök än att låta bli. Naprapater i Malmö behandlar såväl akuta som kroniska besvär och har en bred kompetens när det kommer till rörelseapparaten och den form av värk som kan uppstå i den. Om naprapaten däremot misstänker att en sjukdom bortom naprapatens kontroll ligger till grund för besvären så kan han eller hon hänvisa dig till en läkare som tar över ärendet istället. Slutligen är det viktigt att uppmärksamma att naprapater både finns i den offentliga och den privata sektorn. Hos naprapater i Malmö som arbetar offentligt eller kommunalt är högkostnadsskydd giltigt och då kostar ett besök 200 kr. När du har kommit upp i det maxbelopp som gäller för regionen så får du ett frikort för resten av perioden. På privata naprapatkliniker kostar vanligtvis ett besök mellan 550–900 kr. En del privata naprapater i Malmö har däremot landstingsbundna avtal och hos dessa kan högkostnadsskyddet användas.

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Ta hjälp av Allsa för att hitta kliniken för dig

Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att hitta en naprapat i Malmö för just dina behov. Använd vår söktjänst redan idag för att jämföra kliniker nära dig och kunna påbörja din rehabiliteringsprocess. Oftast räcker det bara med ett besök för att naprapaten ska veta precis vad du behöver för att bli kvitt dina besvär för gott.