Naprapat Göteborg

En naprapat i Göteborg hjälper dig med olika typer av besvär. Använd vår söktjänst för att jämföra kliniker.

Få bukt med dina besvär hos en naprapat

Hos en naprapat i Göteborg kan du bli av med både nyuppkomna och långvariga besvär som uppstått i muskler, leder eller nervsystemet. Många besvär går inte att massera bort, utan kräver fasta och exakta handgrepp för att åtgärda det som är dysfunktionellt. En naprapat är expert på kroppens rörelseapparat och rörelseförmåga. Naprapaten kan, genom vetenskapligt grundade metoder, utföra behandlingar som inte enbart gör att besvären försvinner, utan som förhindrar att de kommer tillbaka. I Göteborg finns naprapater för olika behov utspridda både i och utanför innerstaden.

  • Naprapat i Sisjön: I Sisjöns industriområde, söder om Göteborg, finns naprapatkliniker som kan hjälpa dig med dina besvär utan att du behöver ta dig in till Göteborg centrum.
  • Naprapat på Hisingen: Hisingen består av tre stadsdelsnämndsområden: Lundby, Västra Hisingen och Norra Hisingen. Här hittar du Färjestaden, Brämaregården, Kärra, Nolered och många fler områden. Naprapatklinikerna på den här sidan av vattnet är inte särskilt många till antalet, men de har naprapater med gedigen erfarenhet.
  • Naprapat i Majorna: I stadsdelen Majorna finns naprapatkliniker och rehabiliteringscenter som hjälper dig med olika delar av kroppen för möjligheten till ett mer fysiskt aktivt liv.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Naprapater finns för ditt välmående

Att leva med smärta och stelhet påverkar inte bara det fysiska tillståndet, utan även det psykiska. Kroniska smärtor kan vara så pass allvarliga att den drabbade inte kan ha en normalt fungerande vardag. Ryggbesvär, nacksmärta och stela axlar är några exempel på symptom som blir värre med tiden och som kan skapa belastning för andra delar av kroppen. En naprapat behandlar både kroniska och akuta besvär, med syfte att du ska återfå en optimal rörelseförmåga och kunna fungera normalt i muskler och leder. Om du önskar att bli kvitt dina besvär och återgå till en normalfungerande vardag utan smärtor bör du besöka en naprapat i Göteborg. När du använder vår söktjänst får du en överblick snabbt och smidigt över vilka kliniker som finns nära dig. Hos en naprapat i Göteborg får du hjälp med det utsatta området och även andra delar som hör till. En stor fördel med naprapati är nämligen att det inte enbart påverkar den skadade eller besvärade delen. En naprapatisk behandling har påverkan på hela din kropp, bland annat genom att den ökar din rörelseförmåga och på så sätt förebygger skador av olika slag. Genom att undersökas och behandlas av en naprapat i Göteborg investerar du med andra ord i dig själv och ditt välmående. Vissa naprapater upprättar en skräddarsydd plan för patienten, som bland annat innefattar kostrekommendationer och träningsövningar, för att patienten ska kunna fortsätta arbeta för en ökad livskvalitet även efter att behandlingen är avklarad.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

Hur du väljer rätt klinik för dig

Det finns gott om naprapatkliniker, men hur vet man vilken som passar bäst? Alla individer är olika och skiljer sig åt i besvär, behandlingsbehov och önskemål. Hos naprapaten är det patienten som står i fokus och behandlingen anpassas helt och hållet efter honom eller henne. En naprapat i Göteborg kan vara specialiserad på en viss typ av skada eller besvär, exempelvis idrottsskador, eller så arbetar den mer allmänt. När du beslutar dig för vilken klinik du vill besöka är det viktigt att du får träffa en naprapat som du har förtroende för. För att få kalla sig naprapat behöver personen i fråga ha en genomförd utbildning inom naprapati på minst 5 år. Med andra ord har naprapater både teoretisk och praktisk kompetens inom sitt område, oavsett om de är nyutexaminerade eller har arbetat i flera år. Detta är en garanti för dig som patient att behandlaren utför sitt arbete på ett korrekt sätt och genom vetenskapligt grundade metoder.

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Vad kostar en behandling?

Förutom trygghet är besökspriser en aspekt att ha i åtanke för den som det bekommer. Priset för en naprapat i Göteborg kan skilja sig åt beroende på var du är och vad du behöver hjälp med, men ett besök kostar vanligtvis mellan 650–750 kr. Om naprapaten däremot arbetar på en offentlig eller kommunal organisation, eller på en privat klinik som har avtal med landsting, kan du använda dig av ditt högkostnadsskydd. Då kostar ett besök 200 kr. För att du ska hitta en bra naprapat i Göteborg som passar dina behov och önskemål kan du använda vår söktjänst. Vi jämför naprapater i Göteborg med varandra för att du lättare ska fatta ett beslut och därigenom kunna påbörja din behandlingsprocess så snart som möjligt.