Kiropraktor Stockholm

I Stockholm finns kiropraktorer med stor kunskap och kompetens. Sök hos oss för att hitta en klinik nära dig.

Ta hjälp av en kiropraktor i Stockholm

Är du stel i nacken, har ont i axlarna, upplever ryggsmärta eller känner av andra muskelspänningar? Då kan det vara en god idé att besöka en kiropraktor för att få bukt med besvären. En kiropraktor använder sig av säkra metoder i form av handgrepp för att öka rörelseförmågan i din kropp, vilket i sin tur behandlar och förebygger skador i rörelseorganen. Metoder som en kiropraktor använder är bland annat manipulering, justering, mobilisering och massage. I Stockholm finns kiropraktorer som åtgärdar och ger rådgivning kring symptom kopplade till ryggraden, rörelseapparaten och nervsystemet. Vi jämför flera kiropraktorkliniker nära dig för att du ska hitta din perfekta matchning. På så sätt behöver du inte åka långt för att hitta en kiropraktor i Stockholm som känns trygg för dig.

  • Kiropraktor på Södermalm: Södermalm ligger i Stockholms innerstad och omfattar Gamla stan, Hammarby Sjöstad, Långholmen, Reimersholme, Riddarholmen och Södermalm. Utbudet av kiropraktorer på Södermalm är generöst och klinikerna är utspridda över hela stadsdelsområdet.
  • Kiropraktor i Sundbyberg: I Stockholms nordvästra del ligger Sundbyberg. Här hittar du kliniker med lång erfarenhet inom kiropraktik som hjälper dig att förbättra funktionsförmågan för ett mer aktivt och hälsosamt liv.
  • Kiropraktor i Södertälje: Du som bor i tätort behöver nödvändigtvis inte ta dig in till Stockholms kärna för att få hjälp. I Södertälje finns kiropraktorer och kliniker från norr till söder och du hittar både privata och landstingsbundna mottagningar.
  • Kiropraktor i Täby: Norr om Stockholm ligger tätorten Täby i kommunen med samma namn. Här finns flertalet kliniker som behandlar olika typer av patienter och besvär, allt från skadade elitidrottare till patienter som arbetar med monotona rörelser.
  • Kiropraktor på Kungsholmen: Kungsholmen ligger i Stockholms innerstad, norr om Södermalm. Här hittar du kiropraktorer utspridda över Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Kungsholmen och Essingeöarna.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Viktigt att tänka på vid val av klinik

Förutom geografiskt område finns det andra punkter som är viktiga att ha i åtanke när du ska välja klinik. Om du exempelvis har en gammal idrottsskada eller besvär relaterade till nervsystemet kan du välja en klinik som specialiserar sig på just detta. Däremot är även generella kliniker duktiga på dessa typer av skador. Vidare ska priset för ett besök hos en kiropraktor stämma överens med vad som känns rimligt för dig. Pris på kiropraktor i Stockholm varierar. Hos landsting och privata kliniker med landstingsavtal är frikort oftast giltigt och då kostar ett besök 200 kr. På kliniker där frikort inte är giltigt sträcker sig kostnaden vanligtvis mellan 600–800 kr per besök. En av de viktigaste faktorerna att ha i åtanke är att du ska känna dig trygg med din klinik. Ett första besök där du svarar på frågor och genomgår en enkel undersökning är ett bra sätt att få en bild av kiropraktorns kompetens och hur han eller hon kan hjälpa dig med just dina besvär.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

Vi jämför kiropraktorer i Stockholm

När du vill besöka en kiropraktor i Stockholm kan det vara svårt att veta var du ska börja leta. För att du ska få en snabb och tydlig överblick över de olika alternativen använder du dig av vår söktjänst. Här fyller du i dina kriterier och därefter jämför vi olika kliniker med varandra för att du snabbt och enkelt ska kunna fatta ett beslut. Vårt mål och syfte är att du ska hitta en klinik som passar dig bra och som hjälper dig till en ökad livskvalitet och välmående. Hos oss hittar du information om respektive klinik och de kontaktuppgifter som behövs. När du väljer ut en klinik som du vill besöka är nästa steg mot ett bättre välbefinnande bara en tidsbokning bort.

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Överlåt dina besvär till en expert

I Stockholm finns kiropraktorer med olika lång erfarenhet, allt från seniora experter till nyutexaminerade med stora kunskaper i sin ryggsäck. I Solna ligger Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och här förses studenterna med den senaste forskningen samt undervisning av legitimerade kiropraktorer. Efter examen tar många jobb på kliniker i Stockholm. Kiropraktor är en skyddad titel i Sverige och det innebär att endast de som har utfört en utbildning får kalla sig för kiropraktor. Oavsett om kiropraktorn har lång erfarenhet eller är nyutexaminerad så har han eller hon erhållit sin titel på grund av sina teoretiska och praktiska kunskaper. Förutom stora kunskaper när det kommer till rörelseapparaten och behandling har en kiropraktor kompetens inom humanbiologi, sjukdomslära och diagnostik. Som patient hos en kiropraktor i Stockholm är du med andra ord i goda händer.