Kiropraktor Malmö

En kiropraktor i Malmö eliminerar dina skador och besvär. Sök hos oss för att jämföra kliniker nära dig.

Vad kan en kiropraktor i Malmö göra för dig?

En kiropraktor i Malmö kan hjälpa dig att återställa kroppens funktion i muskler, leder och nervsystem. Kiropraktorer är nämligen specialiserade på rörelseapparaten och är experter på att åtgärda problem och skador kopplade till den. Sådana besvär kan exempelvis uppstå från bristande ergonomi på arbetsplatsen, stress, dålig hållning, för hård träning och mängder med andra företeelser. Hos en kiropraktor i Malmö kan du, oavsett var problemet härstammar från, få bukt med dina besvär för att kunna återgå till en normalfungerande vardag utan smärta. Du kan besöka en kiropraktor i Limhamn, Bellevue, Davidshall och andra centralt belägna platser. Det finns också behandlare längre ut från centrum, exempelvis för dig som letar efter en kiropraktor i Oxie eller Törringe. Du kan snabbt och enkelt hitta kliniker som ligger nära dig genom att använda vår söktjänst.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Kiropraktorns behandlingsmetoder

Beroende på vilka besvär du drabbats av kan din kiropraktor i Malmö behandla dig genom olika metoder. Efter en noggrant genomförd undersökning och diagnostisering vet kiropraktorn vad som krävs för att du ska återfå din normala rörelseförmåga igen. Detta kan bland annat ske genom:

  • HVLA-manipulation/justering. Den vanligaste typen av behandling som en kiropraktor utför. HVLA-manipulation är en förkortning på High Velocity Low Amplitude och kallas även för kiropraktisk justering. Med hjälp av en fast och kontrollerad rörelse, kraft och hastighet justerar kiropraktorn leden med sina händer, för att förändra rörelsemönstret och öka rörligheten.
  • Mobilisering. Ytterligare ett vanligt tillvägagångssätt inom kiropraktik. Mobilisering är relativt lik justering i utförandet, men mobiliseringen sker med en mer generell och ospecifik rörelse när det kommer till kraft och hastighet. Syftet med mobilisering är, precis som med justering, att lätta på eventuella låsningar och öka rörelseförmågan i leden.
  • Rehabilitering. Patientens delaktighet är viktig i arbetet för ett mer aktivt liv. Därför hjälper en kiropraktor i Malmö vid behov till med rehabiliteringsövningar som patienten själv kan utföra. Dessa övningar kan patienten göra både under och efter behandlingstiden. De övningar som rekommenderas av kiropraktorn är valda utifrån patientens behov. De hjälper dels patienten att tillfriskna snabbare, dels att motverka och förebygga skador.
  • Massage. Vid mildare besvär kan din kiropraktor i Malmö massera bort det stela eller onda. Ibland räcker det med massage för att smärtan ska försvinna och i andra fall kan andra behandlingsmetoder kombineras med massage vid behov.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

En kiropraktor hjälper dig att komma tillbaka

En kiropraktor i Malmö kan hjälpa dig med skador och stelhet genom stretchning, triggerpunktsbehandling och andra manuella metoder. Tack vare sina enorma kunskaper om rörelseapparatens muskler, leder och nervsystem kan du ta hjälp av en kiropraktor i Malmö med olika typer av besvär, stora som små. Använd vår söktjänst för att jämföra kiropraktorer i Malmö med varandra och för att hitta den som känns bäst för dig. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att besluta dig för en kiropraktorklinik, så att du snabbare kan påbörja en behandling som gör att du mår bättre i kroppen. Om du är osäker på om en kiropraktor är rätt behandlare för dig är det bättre att boka en tid än att låta bli. Om kiropraktorn vid undersökningstillfället misstänker att det är en sjukdom som ligger bakom din skada hänvisas du istället till en läkare. Om kiropraktorn anser att en annan behandlingsmetod som han eller hon inte själv utför hade passat bättre så hänvisas du på samma sätt vidare till en behandlare som kiropraktorn vet kan hjälpa dig. Och om kiropraktorn vet precis vad som krävs för att eliminera dina besvär så kommer han eller hon hjälpa dig med det på en gång. Det finns inga nackdelar med att jämföra kliniker och boka en tid redan idag – på ett eller annat sätt är det startskottet för att få bukt på dina besvär.

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Var finns kliniken för dig?

Kliniken där du kan påbörja din rehabilitering är bara ett besök bort. Men hur vet man vilken som passar bäst? Vi hjälper dig att hitta en kiropraktor i Malmö genom att jämföra de olika klinikerna med varandra. Den som du beslutar dig för ska passa dina behov, bland annat när det kommer till geografiskt område, pris och dina besvär som du söker hjälp för. När du använder vår söktjänst får du en överblick över kliniker nära dig. På så sätt blir det lättare för dig att fatta ett beslut om vilken kiropraktor i Malmö som lämpar sig bäst för just dig. Påbörja din sökning redan nu, din start på rehabiliteringsprocessen är bara några klick bort.