Kiropraktor Göteborg

Hitta den bästa kiropraktorn i Göteborg för dig genom att jämföra kliniker hos oss.

Besök en kiropraktor i Göteborg nära dig

Om du bor i eller utanför Göteborg och lider av smärtor, skador eller andra fysiska besvär kopplade till rörelseförmågan kan en kiropraktor i Göteborg vara till stor hjälp för dig. En kiropraktor använder sig av manuella behandlingar med sina händer och besitter enorma kunskaper när det kommer till muskler, leder och allt annat som ingår i rörelseapparaten. Han eller hon behandlar kroniska smärtor, akuta besvär, dålig hållning, stelhet och andra symptom som påverkar din rörelseförmåga. Du kan använda vår söktjänst för att hitta kliniker nära dig, antingen i ett visst område i Göteborgs stadskärna eller längre utanför staden. Kiropraktorer finns utspridda över hela Göteborg.

  • Kiropraktor i Frölunda: Frölunda ligger söder om Göteborg. När du bokar en tid hos en kiropraktor här så slipper du åka ända in till Göteborgs centrum. Istället kan kiropraktorerna i Frölunda hjälpa dig att bli kvitt dina besvär.
  • Kiropraktor i Majorna: I Majorna finns det kiropraktorer med gedigen erfarenhet som hjälper patienter med olika typer av skador.
  • Kiropraktor vid Sisjön: I Sisjöns industriområde finns kiropraktorkliniker för dig som bor söder om Göteborg, förbi Frölunda.

Sök efter kliniker

Sök efter kliniker i ditt område.

Jämför behandlingar

Jämför behandlingar och priser enkelt.

Boka behandling

Hittat en klinik som passar dig? Boka enkelt online.

Skapa konto och chatta med kliniker

Hur går en behandling till?

Att besöka en kiropraktor och få en behandling är inte farligt eller olustigt – snarare tvärtom. Kiropraktorn arbetar för att eliminera dina besvär så att du kan leva ett mer aktivt liv utan skador eller stelhet. När du har en tid hos en kiropraktor i Göteborg kommer du få svara på frågor och bli undersökt under det första besöket. Undersökningen är till för att kiropraktorn ska kunna konstatera vad som orsakar skadan och således även kunna fastställa var den konkreta dysfunktionaliteten ligger. Oavsett vilken typ av besvär du lider av kan du använda vår söktjänst för att hitta kiropraktorkliniker nära dig. Tack vare sin breda kompetens hjälper en kiropraktor till med många typer av problem. Om skadan däremot har uppkommit ur något bortom kiropraktorns hjälpområde, exempelvis från en sjukdom, blir du hänvisad till en läkare som får ta över ärendet. Om du däremot ska behandlas av just en kiropraktor i Göteborg så kan behandlingen se olika ut beroende på vilka besvär du lider av. Ett vanligt handgrepp som kiropraktorn använder sig av är manipulera, eller justera som det också kallas. Det innebär att en led som är fixerad, låst eller på annat sätt inte fungerar normalt justeras genom en specifik kraft i en specifik riktning. Syftet med behandlingsmetoden är att eliminera störningar i nervsystemet och återställa ledens funktion. Förutom ledmanipulation kan din kiropraktor i Göteborg utföra mobilisering, massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur, stretching och andra typer av mjukdelsbehandlingar.

Vad säger kunder om oss?

quotation mark icon
Det var så enkelt att hitta en klinik nära mig för att börja min rehab. Bokade en behandling genom Allsa och är supernöjd med hur smidigt det var!
Helen Eriksson
quotation mark icon
Jag hade ingen aning om hur enkelt det kunde vara att hitta en naprapat nära mig.
Anita Holmberg
quotation mark icon
Väldigt nöjd med att kunna filtrera och jämföra kiropraktorer. Det var inte alls krångligt att hitta en kiropraktor och boka en första behandling.
Christian Karlgren

Vilken kiropraktor i Göteborg ska du välja?

Att besluta sig för en klinik är kanske inte det lättaste. Det finns många att välja mellan och det kan vara svårt att veta vad som är viktigt att tänka på. Vi vill göra det så enkelt och effektivt för dig som möjligt. För att se ditt urval över kiropraktorer i Göteborg använder du dig av vår söktjänst. Resultatet ger dig en överblick över kliniker i Göteborg. Det är ett smidigt sätt att få reda på vilka kliniker som ligger närmast dig. En del kiropraktorer i Göteborg är specialiserade på en viss typ av skada eller kroppsdel, medan andra behandlar en stor vidd av besvär. Det är viktigt att komma ihåg att kiropraktor är en skyddad yrkestitel, vilket innebär att bara personer som har studerat minst en femårig kiropraktorutbildning har rätt att kalla sig för kiropraktor. Oavsett om din kiropraktor i Göteborg har en specialistinriktning eller inte så besitter han eller hon såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Dessa kunskaper används i syfte att skapa förutsättningar för dig att kunna leva ett mer aktivt liv utan skador och smärta. En kiropraktisk behandling är inte bara skonsam mot det utsatta området; den förebygger även andra besvär som riskerar att uppstå om behandlingen uteblir.

Sök efter kliniker och skicka en bokningsförfrågan helt gratis

Vad kostar en kiropraktor i Göteborg?

Använd vår söktjänst för att hitta en kiropraktor i Göteborg och påbörja din rehabiliteringsprocess redan idag. Priset för ett besök hos en kiropraktor i Göteborg påverkas bland annat av huruvida kliniken har avtal med landsting eller inte. Hos vissa privata kiropraktorkliniker gäller högkostnadsskydd och i det fallet kostar ett besök 200 kr. När du besöker en klinik där högkostnadsskydd inte är giltigt är priset för ett besök vanligtvis 600–800 kr.