Allsa
Avtal och villkor

Senast uppdaterad: juni 8, 2020

Dessa allmänna villkor reglerar förhållandet mellan Allsa AB (allsa.se) och användaren (Användaren) av allsa.se (Tjänsten).

1. Om tjänsten
Tjänsten tillhandahålls och förvaltas av Allsa AB och är en söktjänst för personer som söker fysioterapeutiskt behandling i Sverige. Personer kan söka efter kliniker på allsa.se baserat på position, kategori, klinik, sökord och liknande parametrar. Det är även möjligt för kliniker att registrera sin klinik på allsa.se, kliniker kan välja mellan en gratisversion samt en betald version för sitt medlemskap.

2. Pris
Tjänsten består av två versioner, en gratisversion och en betalversion. Gratisversionen aktiveras i samband med registreringen och är ej bindande. Betalversionen är endast tillgänglig för kliniker och aktiveras från ‘Mitt konto’ och kostar 499 ex moms per månad. Betalversionens innehåll aktiveras i samband med att transaktionen går igenom och kan endast användas av kliniken som är registrerad på kontot. Medlemskapet går ej att överföra till andra kliniker.

3. Betalningsvillkor
Användarens totala pris för den kommande månaden faktureras en månad i förväg och betalas med kreditkort. En månad ska anses börja på startdatum för aktuell månad och slut på motsvarande datum i nästa kalendermånad. Därför kan en period på en månad omfatta mellan 28 och 31 kalenderdagar. Avvikelser i pris på grund av partnerskap, kampanjer, erbjudanden etc. kan uppstå. Allsa använder en tredjepartsintegration för betalningar, för närvarande Stripe. Om betalningen inte görs i sin helhet vid betalningstillfället görs ytterligare fem försök. Därefter kan tjänsten avbrytas. Alla transaktionskostnader och / eller merkostnader i form av felaktiga köp, uttag, krediter eller andra former av återbetalning ska alltid betalas av användaren. En användare vars tjänst är avstängd får aldrig göra anspråk på kompensation, återbetalning eller andra former av kompensation från Allsa.

4. Avbrott av tjänsten
En användare som på något sätt missbrukar tjänsten kan när som helst bli föremål för att dess användare, konto och tjänst ska stängas av. Avstängning av tjänsten kan ske utan varning och utan meddelande till användaren. Avstängning orsakad av misstänkta lagbrott kan också leda till att Allsa tillhandahåller information om användaren och deras missbruk till polisen eller annan rättslig myndighet. Oavsett orsaken till avstängningen får en användare aldrig göra några krav på skadestånd eller andra former av återbetalning eller ersättning från Allsa.

5. Tillgänglighet till tjänster
Allsas mål är att tjänsten ska gå att komma åt och användas oavsett hårdvara (dator, surfplatta, mobil). Tjänsten kan då och då vara nere för en eller flera användare. Underhåll kan vara planerad eller oplanerad. Allsa strävar efter att minimera driftstopp, men kan aldrig garantera total tillgänglighet. Ingen form av driftstopp får användas som grund för återbetalning eller kompensation till användaren.

6. Cookiespolicy
Läs mer här: Cookiepolicy

7. Personuppgiftspolicy
Läs mer här: Personuppgiftspolicy

8. Avtalets löptid
Detta avtal gäller från tidpunkten för registreringen och tills någon av parterna säger upp användningen av tjänsten. Kliniker kan avbryta avtalet utan att meddela Allsa AB. När avtalet sägs upp avbryts användarens åtkomst till tjänsten. Eventuella oanvända kvarvarande dagar före nästa potentiella betalningsdatum återbetalas inte. Dessa allmänna villkor kan ändras och uppdateras över tid och ska godkännas av användaren för fortsatt användning av tjänsten. Användaren kan avsluta kontot eller prenumerationen genom att navigera till ‘Avsluta konto’ från ‘Mitt konto’-sidan eller enkelt genom att kontakta support.